tirsdag den 22. juli 2014









Så stod jeg der. Omgivet af mine dejlige veninder og med sommerfugle i maven. Hele baghaven var propfyldt med mennesker, vejret var lækkert og stemningen var i top. Alle blev ellevilde da Mø gik på scenen og startede ud med sit smukke nummer "Maiden". Vi dansede og skrålede til "Dont Wanna Dance", blev overvældet af "Glass" (mit absolutte favorit nummer med Mø) og blev nostalgiske over "Pilgrim" der var hendes store gennembrud. Jeg har været kæmpe fan af Mø lige siden sidste år hvor hun blev ugens uundgåelige på P3 med "Pilgrim". Og hun skuffede bestemt ikke live, hun er så fuld af energi og hendes koncerter er altid virkelig fede. Hun er virkelig definitionen på girlpower og så elsker jeg at hun bare giver sig fuldt ud og er ligeglad med hvordan hun ser ud. Det var bestemt ikke sidste gang jeg skal til koncert med hende, vi ses igen Mø. Sent om aftenen forlod vi gæstgiveren - med  lykkelige hjerter og danse-ømme kroppe. Hvis du nogensinde skal til Bornholm eller er på ferie lige nu anbefaler jeg dit 100% at tage en aften på gæstgiveren. Gæsten inviterer til fantastiske koncerter, hygge & spisning i deres sommerhave.  Det ligger et stenkast fra Allinges hyggelige havn og er i rigtig bornholmerstil, haha, omringet af klipper. Programmet byder på grillmad i sommerrestauranten, udendørsbar gårdhaven og masser af musik med de fedeste kunstnere. Jeg har selv sat kryds ved "Choir of young believers", "Søren Huss", "Nephew", "Fallulah" og "Rune Klan og Jonathan Spang". Kæmpe tak til Mø, Gæsten og alle mine skønne venner for en fuldendt aften. 

24 kommentarer:

  1. Rigtig gode og stemningsfyldte billeder! :)

    Kig forbi bloggen. Jeg har lige anmeldt en rigtig god webshop!
    http://miaekholm.blogspot.dk/2014/07/rum9.html

    SvarSlet
  2. Sikke nogen sindsyge fede stemningsfyldte billeder!

    Knus<3
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet
  3. Super fede billeder! :D

    Knus Line
    guldstjernen.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Hvor er det nogle fine billeder:-)

    Liiivelife.blogspot.dk

    SvarSlet
  5. vi var lige præcis på Bornholm så vi ikke kunne nå at hører MØ, men hørte det skulle være en skøn koncert og det lyder det også på den måde du beskeriver det :)

    www.Linebiine.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. ej hvor ærgerligt, i gik glip af en fed koncert! men jeg håber at i havde en dejlig tur alligevel! :)

      Slet
  6. Hej.
    Vi er to piger fra bloggen Nostalgic Nymphs, som lige vil lade dig vide, at vi har nomineret din blog til the Liebster Award. For at få yderligere beskrivelse så tryk ind på www.nostalgicnymphs.blogspot.dk.

    - de to nostalgiske nymfer som har fulgt med på din blog.

    SvarSlet
  7. Hun er så god jo! Regner stærkt med at høre hende i tivoli på fredag

    SvarSlet
  8. Elsker bare MØ, hun er en utrolig dygtig artist!

    http://fashiionistah.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Har det på helt samme måde! stolt af at hun er nået så langt!

      Slet
  9. hi dear!!! what an amazing post!!! loove your blog!!! im following you via gfc and bloglovin!! hope to see you on mine too! kisses!!

    www.fashionizein.com

    SvarSlet
  10. WOW det første billede er vildt fedt! :))

    sisepuedee.blogspot.dk
    -Milla

    SvarSlet
  11. Hvor er det bare herligt :)

    http://www.vonsnef.com/

    SvarSlet