fredag den 19. december 2014


Jeg vil starte med at sige undskyld. Det er ingen hemmelighed at jeg sjældent opdatere min blog. Det er bare svært at finde tid i min dagligdag og der er sket meget i mit liv siden sidst. Så jeg tænkte at jeg lige ville opdatere jer med hvad jeg har lavet i mellemtiden. Disse billeder er taget fra august og helt til nu. Fra nu af vil jeg prøve at blogge regelmæssigt og hvis i ønsker at følge mere med i hvad jeg laver og fotograferer, er i velkomne til at følge min instagram.
 I modsætning til så mange andre teenagepiger ønskede jeg ikke den kæmpe store fest med massere af mennesker, shots og bytur. Nej, jeg valgte at udnytte sommeren og holdte istedet havefest for mine yndlingsmennesker. Det var den hyggeligste og længste sommeraften med hjemmelavet pizza, lang gåtur, solskin der varede hele dagen, massere af levende lys og lanterner, guitarspil ved det knitrende bål, brændte snobrød og smeltede skumfiduser, afprøvning af festival-6-mands-teltet, snak til langt ud på natten og vin og musik. Dagen efter stod den på lækker morgenmad med pandekager og frugt iført nattøj.
 For 3. år i træk, tog jeg på Wonder festiwall. Den hyggeligste festival, som finder sted lige over for Hammershus. Sammen med mine veninder i hånden har jeg fyldt mig med øl, danset til mine ben var ømme, snakket med 100 vis af forskellige fulde fremmede, sunget så højt at min stemme var væk i flere dage og hørt tonsvis af fantastisk musik. Jeg blev rørt til Lukas Graham, imponeret over Mads Langer, overvældet af Ukendt Kunstner, glad af Oh Land, nostalgisk af Ulige Numre og lykkelig over at være på Wonder Festival. 

Sidst men ikke mindst, en kæmpe omvæltning i mit liv. Gymnasie, ny klasse og nye udfordringer. Jeg har været så heldig at komme i en fantastisk klasse og jeg har lært en masse nye, søde mennesker at kende. Det er primært også dette der tager størstedelen af min tid væk fra mig og gør at min blogging har været minimal. Gymnasiet fylder virkelig meget, både det faglige og det sociale. Men jeg er helt sikker på at de 3 år på BG nok skal blive de bedste i mit liv. Jeg håber at i har lyst til at læse med igen. Kys

6 kommentarer:

 1. http://overtherainbow-julie.blogspot.dk/

  Kunne du tænke at følges over Bloglovin' og Facebook?? <3

  SvarSlet
 2. Hi girl! Thank you! Your blog is great too! Would you like to follow each other on gfc? Let me know! Kisses
  www.fashionizein.com

  SvarSlet
 3. Årh nogle dejlige billeder. Super fin blog :)

  SvarSlet