mandag den 26. januar 2015

to someone special

Jeg håber ikke jeg er den eneste der har svært ved at give gaver til de venner og veninder man er tætte med eller man har kendt længe. Det er ikke blot svært fordi det bliver til mange gaver i den tid man kender hinanden, men også fordi jeg selv er fan af personlige gaver. I år følte jeg mig ekstra kreativ på den front og fandt på at lave disse "open when..." breve til to af mine bedste veninder. Jeg syntes personligt selv, at det er en mega sød gave og noget alle vil blive glade for. Jeg vil råde jer til kun at give denne gave til mennesker i kender godt, da det bliver til mange breve, søde ordkys og dejlige minder man skal have ned på papir. Hvis man ikke føler denne gave er nok, kan man give en oplevelse ved siden af. Det er altid en sikker vinder. 
Jeg håber dette indlæg hjalp jer på nogen måde. Det er første gang jeg begiver mig ud i den her type blogpost, men hvis i vil se mere i denne stil så skriv endelig. Kys 

7 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg! Rigtig god ide :)

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Super fin blog du har dig her! :-)

  Jeg har lige opstartet en splinter ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt, hvis du ville tjekke den ud. Vi kunne eventuelt følge hinanden? :-)

  Knus ♥
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. This is such a great idea! <3 You have a lovely blog!

  <3 //blog

  SvarSlet