tirsdag den 16. juli 2013

graduation

 Det er nu efterhånden et par uger siden at min storebror blev student, but here we go anyways. Det var en super hyggelig dag der blev fejret med glade mennesker og lækker mad på Stammershalle badehotel.
 Vi fik 6 retter og de var alle fantastiske og smukt anrettet. Det hele smagte mindst lige så godt som det så ud, hvis ikke bedre. Jeg har stortset glemt hvad der var i de fleste retter (ups), men min favorit var helt klart den første dessert (øverst i midten på billedet) med den fineste lille jordbær smoothie og de to glas med blandede bær, rababer og karamel. Kokken på Stammershalle er og verdensmester i at lave desserter og det siger jo lidt om hvor lækkert det smagte.
Og sidst men ikke mindst kunne jeg ikke lade være med at tage billeder af den flotte indretning de havde. Det var 100 procent gennemført og efterlod en hyggelig stemning i hele restauranten. Nu har jeg efterhånden været på Stammershalle et par gange og det skuffer aldrig, helt klart et besøg værd. Og ikke mindst tillykke til min bror og tak til min familie for en masse hyggelige dage. Kys

4 kommentarer:

 1. tillykke til ham! :)

  SvarSlet
 2. Hvilket program har du brugt til at sætte billederne sammen???

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har brugt picmonkey og så bare i edit collage :)

   Slet