lørdag den 14. juli 2012

skin fra TEZZO

Jeg har glædet mig meget til at fortælle jer er at TEZZO vil sponsorere ting til min blog. Så jeg modtog derfor en pakke igår med dette lækre skin i farven mørk eg. Et skin er en slags cover du klistrer på din Iphone/Ipad. Det er vildt nemt at klistre på og du kan sagtens tage det af og prøve igen, uden at det mister sin "klistre-effekt". På billederne kan man godt se at det sidder ret skævt, men det er kun fordi at jeg er ret dårlig til at sætte det på. Jeg vil helt klart anbefale det for det føles vildt lækkert at røre ved plus at det beskytter rigtig godt. Du kan købe dette skin her til 250 kr.

8 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig blog du har!

  Jeg har, ligesom dig, været så heldig at have fået stablet noget samarbejde på benene med tezzo. Jeg har fået sponsoreret et valgfrit skin til en giveaway? - Måske vil du deltage? Eller måske kender du nogle der kunne være interesserede?
  Læs mere her: http://mariejosiasen.blogspot.dk/2012/07/giveaway-iphone-coverskin-fra-tezzo.html

  Knus Marie
  - mariejosiasen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak! kigger lige forbi. måske er et skin ikke lige det jeg har brug for nu men kan da kigge forbi, lyder lækkert! :-)

   Slet
 2. Hvor fedt! Og snyd! ;-)
  Skøn blog du har!

  http://www.youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak! :-) ja elsker det!

   Slet
  2. Du skrev på min blog, at du ville følge, jeg kan desværre ikke se, at du gør det. Det kan være der er sket en fejl? Men jeg følger i hvert fald din nu! ;-)

   http://youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.dk/

   Slet
  3. hmm, jeg har fuldt din blog noget tid så er måske i bunden af listen, men kig på listen under blogs jeg følger så står din blog der :-)

   Knus Monique ;-)

   Slet
 3. ej hvor ærgerligt, at der ikke er varmt i danmark. jeg har lige købt nogle lækre shorts i dag, som jeg da også gerne ville have på i danmark. krydser fingre for at det bliver bedre i slutningen af juli og august :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe, ja, det skulle vidst blive godt i den uge du kommer hjem :-)

   Slet