about me


Jeg hedder Monique, er 16 år gammel og er bosat på solskinsøen Bornholm. Til daglig går jeg i 1.g, spiler musik, synger, blogger og fotograferer. Jeg lever mit liv med drømmen om at blive fotograf eller journalist og min blog er en afspejling af mit eget univers og tanker.

Jeg kan altid kontaktes på monique_orkan@hotmail.com, min facebookside eller instagram hvor jeg hedder moniquemariie, hvis der evt. skulle røre sig spørgsmål eller forslag.

3 kommentarer:

 1. Du er vildt inspirerende, og har det fedeste layout på din blog. Håber derfor, at du vil hjælpe mig med, hvordan man tilføjer (ligesom du har gjort) de der felter ovre i højre side, fx ABOUT, BLOGLOVIN, FACEBOOK osv.

  Kram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Hvor er du sød! Jeg vil hjertens gerne hjælpe :) Det jeg har gjort er at jeg gik ind i Word, så valgte jeg en skrifttype jeg godt kunne lide og så tog et screenshot (gemte som billede) :) Jeg håber at jeg kunne hjælpe!

   Slet
 2. Jeg er meget imponeret over dit design her på bloggen og jeg er især vild med dine felter i højre spalte (altså dem med about, bloglovin osv.) Jeg har selv formået at lave dem på min blog, men der skal jeg skrive en titel til billedet (linket) og det kan jeg se du ikke har. Så kan du evt. hjælpe mig med at få det væk?
  Hvis du vil se det, er det det på min blog hvor jeg har skrevet 'Følg mig her', det kan være du forstår det bedre ved at se det.
  Knus Sidsel // http://sidselgroenning.blogspot.dk

  SvarSlet